Szűrés

A(z) Zyxel Nebula kulcsszót tartalmazó cikkek

Az új Zyxel switch a felhőn keresztül valamint CLI és SNMP módban is kiválóan működik

2020. július 26. -

A tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel Networks bemutatta legújabb GS2220 szériájának L2 hibrid switch eszközét, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt az oktatási intézmények és a vállalati hálózatok számára. A hármas kezelési lehetőségének köszönhetően felhőn, parancssoros felületen (CLI) vagy egyszerű hálózatkezelési protokollon (SNMP) keresztül is könnyedén irányítatható eszköz minden igényhez illeszkedve támogatja a hálózatokat. 

Kulcsszavak: Zyxel Nebula, switch, ZyXEL
Tovább

A Zyxel bemutatta új Nebula frissítését

2020. július 4. -

A hálózati kommunikációs gyártó Zyxel bejelentette a Nebula Felhő Hálózati Megoldás legújabb frissítését. A tajvani központú vállalat ezzel az iparágban elsőként DPPSK funkciót kínál a biztonságosabb vezeték nélküli hálózatokhoz a KKV-k számára, akik így felhőből vezérelhető hálózati szolgáltatásokat is képesek nyújtani a Nebulán keresztül.

Tovább

A Nebula iránt is jelentősen megnőtt a kereslet

2020. április 1. -

A koronavírus globális elterjedése rendkívül komoly kihívást jelent minden ország, szervezet és egyén számára. A vis maior helyzet az informatikai vállalkozásokra is nagy hatással volt, a tömeges távmunka ráirányította a figyelmet az iparágra, és a távoli menedzsment megoldására. A Zyxel portfóliójából különösen a Nebula iránt nőtt meg az érdeklődés, mivel az adatbiztonsági és egyszerű csatlakozási funkciók egyszerre teljesülnek benne.

Tovább

Új fejlesztés érkezett a felhő alapú hálózatokhoz

2020. január 14. -

A tajvani Zyxel bejelentette a Nebula felhő alapú hálózati megoldásának frissítését. A megújult, stílusos felhasználói kezelőfelület mellett a Nebula most még több intelligens menedzsment eszközt kínál, számos további eszközzel vált kompatibilissé. A frissített funkciók magasabb szintre emelik a megoldást, így a felhasználók még könnyebben maximalizálhatják a felhő alapú hálózatokban rejlő potenciált.

Tovább